gallery/webbanner
gallery/artloc logo workshop
gallery/boek workshops1

BOEK een WORKSHOPS ARTLOC 2020

W.O.R.K.S.H.O.P.S  -  C.U.R.S.U.S.S.E.N  -  A.R.T.L.O.C

Tijdens onze maandelijkse Workshops 'ARTLOC' 2020 komen alle aspecten van schilderen aan bod, zoals lijn, vorm, kleur, verhouding, compositie, contrast, spanning en techniek. We schilderen in de zomermaanden deels en plein air ( in de buitenlucht ) of buiten onder een overkapping. Je wordt positief verrast door jezelf en het  persoonlijke eindresultaat!! Met een relaxte sfeer en onze enthousiaste begeleiding lukt het iedereen.

De leerzame Workshops 'ARTLOC' schilderen duren zo’n 2 x 2,5 uur.

DUS RUIM DE TIJD VOOR EEN MOOI UNIEK KUNSTZINNIG SCHILDERIJ.....

 

Prijs van Workshop 'ARTLOC' is Inclusief schildersdoek, gebruik van acrylverf, kwasten, tafelezel of staande ezel, 2 koffie/thee momenten en een overheerlijke lunch, aangeboden door de keuken van het landgoed Wellenseind 'Voor Anker'. Extra zelf meenemen, buiten veel enthousiasme, een schort of royale blouse.

 

PER WORKSHOP p.p. 95,00 EURO. Inclusief Lunch bij 'Voor Anker', koffie/thee .

CURSUS 1: 5 WORKSHOPS naar keuze p.p. 450,00 EURO

CURSUS 2: 8 WORKSHOPS naar keuze p.p. 700,00 EURO

Workshop 10 - 20 personen. 

We beginnen om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

gallery/colors

loCatie landgoed wellenseind

O.N.T.D.E.K,  G.E.N.I.E.T  E.N  P.R.O.E.F  H.E.T  P.U.R.E   B.U.I.T.E.N.L.E.V.E.N

Dit kan allemaal op Landgoed Wellenseind in Lage Mierde, met zijn prachtige Ontmoetingscentrum 'Voor Anker''. Je kunt in ontmoetingscentrum 'Voor Anker' en op het landgoed van de schitterende architectuur, de warme inrichting, de heerlijke rust, de prachtige gevarieerde tuinen en de natuur genieten. Landgoed Wellenseind is een relatief jong landgoed met bijzondere kenmerken. Éen van die kenmerken is de grote landschappelijke gevarieerdheid. Gesteld kan worden dat Landgoed Wellenseind een gaaf bewaard gebleven gebied is, waar vrijwel alle landschapstypen, die kenmerkend zijn voor de Kempen, op een relatief kleine oppervlakte bij elkaar komen.

Het is bijzonder door de wijze waarop de eigenaren het landgoed beheren en openstellen voor o.a onze 'ARTLOC' Workshops.

CADEAUBON  WORKSHOPS ARTLOC

 

Je kunt de Workshop ook cadeau geven. Daarvoor hebben we een speciale cadeaubon met envoloppe. Mail ons en we regelen het voor je......

gallery/tegoedbon

SCHILDERWORKSHOPS ARTLOC - TEL : 0611729198 E-MAIL : annemarieke.hofman@gmail.com