gallery/webbanner
gallery/webbanner
gallery/artloc logo workshop

locatie 'landgoed wellenseind'

gallery/voor anker3

BOEK een 'UITJe' 

 

V.R.I.J.G.E.Z.E.L.L.E.N  -  U.I.T.J.E    /    B.E.D.R.I.J.F.S  -  U.I.T.J.E   /   V.A.K.G.R.O.E.P   ( SCHOOL )  -  U.I.T.J.E

 

Leuk voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een ander feestje. Dit is altijd in combinatie met, naar keuze, een lunch, high-tea of een diner. Deze gezellige workshop schilderen duurt zo’n 2,5 uur, inclusief materiaal, te weten een schildersdoek, acrylverf, kwasten, tafelezel of staande ezel. Door de relaxte sfeer vliegt de tijd voorbij en zal je blij verrast zijn met het eindresultaat. Bij de Workshop 'ARTLOC schilderen' kun je kiezen uit verschillende werkvormen; individueel met ieder een eigen doek of kun je gezamenlijk werken aan een of meerdere grote doeken. Ervaring of geen ervaring, de formule is zo gekozen dat iedereen het kan, en het lukt altijd!

 

Voorbeelden : servies beschilderen, samen 1 groot doek beschilderen, portretten schilderen, kaasplankje beschilderen.

Workshops  10 - 40 personen. 

P.R.I.J.S  V.A.N.A.F  35,00  E.U.R.O  p.p.

 

'OP MAAT' WENSEN

 

De kosten van de workshop schilderen zijn afhankelijk van o.a. de groepsgrootte, de werkvorm en eventueel speciale wensen. De workshops 'ARTLOC' worden gecombineerd met lunch, diner en/of borrelarrangement aangeboden door de keuken van het landgoed Wellenseind in ontmoetingscentrum 'Voor Anker' in het mooie buitengebied regio Lage Mierde. Grote groepen krijgen altijd groepskorting.

Enthousiast? Bespreek onze mogelijkheden telefonisch of per e-mail. 

Vergeet niet: Iedereen is welkom!

 

O.N.T.D.E.K,  G.E.N.I.E.T  E.N  P.R.O.E.F  H.E.T  P.U.R.E   B.U.I.T.E.N.L.E.V.E.N

Dit kan allemaal op Landgoed Wellenseind in Lage Mierde, met zijn prachtige Ontmoetingscentrum Voor Anker. Genieten kun je in ontmoetingscentrum Voor Anker en op het landgoed van de schitterende architectuur, de warme inrichting, de heerlijke rust en de prachtige gevarieerde tuinen en natuur. Landgoed Wellenseind is een relatief jong landgoed met bijzondere kenmerken. De tijd heeft er een eeuw lang stilgestaan. Hierdoor komen alle karakteristieke landschappen van de Kempen op 130 hectare bijeen.

Het is bijzonder door de wijze waarop de eigenaren het landgoed beheren en openstellen voor o.a onze 'ARTLOC' Workshops.

gallery/colors

SCHILDERWORKSHOPS ARTLOC - TEL : 0611729198 E-MAIL : annemarieke.hofman@gmail.com