gallery/webbanner

OVER MONIQUE

 

MONIQUE RONGEN vond het, na een bevlogen Internationale design carrière in de Fashion-Industrie, tijd voor een persoonlijke nieuwe uitdaging. Creativiteit is voor haar een missie, een behoefte om te blijven ontwikkelen. Naast het beheer van Holiday-Home Arthauz in de Eifel, is creativiteit een passie. Het contrast tussen breekbaarheid en kracht, traditie en moderniteit, hype en duurzaamheid, is haar inspiratiebron. Dualiteit maakt onlosmakelijk deel uit van haar Monroid illustraties en schilderijen.

gallery/mo1

OVER ANNEMARIEKE

 

Het beroep van ANNEMARIEKE GERRITSE - HOFMAN is beeldend kunstenaar. Annemarieke schildert veel in opdracht en maakt vrij werk. 'Schilderen is mijn lust en mijn leven!!!!'  Ze haalt eruit wat er voor haar inzit. Schilderen is voor haar onderdeel van haar zijn. Het werken aan een schilderij is een ontdekkingstocht. Elk werk geeft Annemarieke steeds een intense ervaring, veel voldoening en plezier. Het kan zijn een portret, stadslandschap of abstract werk. Deze passie wil ze graag met jullie delen.

gallery/am schilderen
gallery/colors

OVER ONS

 

Wij zijn schildervriendinnen en geloven in creativiteit als uitlaatklep, onthaasten en ontspanning voor iedereen. We bieden je onze jarenlange ervaring, hulp, aanwijzingen en ‘tips en tricks’ aan. Omringd door oud en jong, gevoel voor humor en optimisme, zien Monique en Annemarieke de toekomst positief tegemoet en hopen dit gevoel uit te stralen in onze Workshops 'ARTLOC'

gallery/artloc logo workshop

SCHILDERWORKSHOPS ARTLOC - TEL : 0611729198 E-MAIL : annemarieke.hofman@gmail.com