gallery/webbanner

agenda - WORKSHOPS artloc 2020

 

Schilderen zorgt voor ontspanning, plezier en creativiteit. Het is echt een ontdekkingstocht! Wij staan je bij om een prachtig kunstwerk te maken tijdens onze schilderworkshops 'ARTLOC', met een drankje en overheerlijke lunch op het prachtige Landgoed Wellenseind in ontmoetingscentrum 'Voor Anker'. We beginnen om 10:00 uur tot 16:00 uur. Iedereen is welkom. Geef je op voor deze unieke kans! 

24 JANUARI - WORKSHOP 'VAN GOGH Stijl'

 

In de sfeer van 'Van Gogh' schilderen, volg zijn vrolijke kleuren en frisheid en laat je inspireren door het landgoed. Voel je vrij en volg je intuïtie, uiteraard met onze hulp.

gallery/vangoghweb1

21 FEBRUARI - WORKSHOP 'colours of ice'

 

Schilderen met slechts enkele harmonieuze kleuren op een abstracte manier met penseel of paletmes. Het geeft een rustgevend effect en we laten je zien hoe.

gallery/ice web2

20 MAART - WORKSHOP 'HOCKNEY stijl'

 

Een bekende kunstenaar van de moderne kunst. Denk bijvoorbeeld aan zijn bekende kleurrijke boslandschappen. Leef je uit, geïnspireerd door het Landgoed Wellenseind.

gallery/hockneyweb2

17 APRIL - WORKSHOP 'EN PLEIN AIR LANDSCHAP'

 

De kunst van het en plein air schilderen is om kleur & vorme in de natuur te zien. Je kiest een boeiend stukje landschap uit en schildert dit op doek. We gaan dus naar buiten! ......

gallery/enplainairweb1

15 MEI - WORKSHOP 'BIRDY TIME'

 

We gaan je helpen een miniatuur schilderijtje te maken met een fijn penseel en een vlotte achtergrond. Schattige vogeltjes in vrolijke kleuren. Met onze hulp lukt het altijd!

gallery/birdyweb1

12 JUNI -workshop 'EN PLEIN AIR VEGA & FRUIT'

 

We gaan buiten naar de groentetuin van 'Voor Anker' en vertaal uw ervaring op doek. Een ontdekkingsreis in de natuur, creativiteit en in ons zelf.

gallery/vegafruitweb1

21 AUGUSTUS WORKSHOP 'PORTRET'

 

Schilder je eigen portret of van een dierbare vriend of familielid. Er zijn talloze mogelijkheden van stripfiguur tot uitgewerkt portret. Ieder zijn eigen keuze met onze hulp.

gallery/portretweb1

12 SEPTEMBER - WORKSHOP 'COLOURS OF AUTUMN'

 

Abstract schilderen, waarin de sfeer van kleuren centraal staat. Experimenteren met penseel of paletmes. We helpen graag, en echt, iedereen kan het.

gallery/coloursautumnweb1

9 OKTOBER WORKSHOP 'EN PLEIN AIR LANDSCHAP'

 

Een landschap schilderen in prachtige hersftkleuren met als uitgangspunt de mooie natuurrijke omgeving van het prachtige landgoed Wellenseind. 

gallery/landschapautumnweb1

13 NOVEMBER WORKSHOP 'ZOO PORTRET'

 

Vrolijke cartoonachtige voorstellingen van je favoriete dier in grappige kleding. We schilderen met een knipoog. Symboliek en humour voert de boventoon.

gallery/zooportretweb1

28 november - 11 DECEMBER WORKSHOP 'SURPRISE - kerstGIFT'

 

28 November: Workshop Surprise Gift, speciaal voor kinderen, inclusief een Sint op bezoek Sint, een lunch en natuurlijk pepernoten....

11 December: Workshop Gift, kaasplankje beschilderen voor volwassenen. Inclusief een wijn- en borrelarrangement.

gallery/giftsurpriceweb1
gallery/colors
gallery/artloc logo workshop

SCHILDERWORKSHOPS ARTLOC - TEL : 0611729198 E-MAIL : annemarieke.hofman@gmail.com